21.1 C
Sant Adrià de Besòs
miércoles, julio 3, 2024
spot_img

L’Arxiu Municipal acull una xerrada sobre els 40 anys de Ràdio La Mina

L’any 1984, des de la Coordinadora de Joventut del barri de La Mina es va impulsar la creació d’una emissora de ràdio que donés veu als veïns, tingués una projecció ciutadana i, finalment, oferís un espai de formació per als joves del barri. Després de les primeres emissions, realitzades des d’un habitatge particular, la ràdio es va traslladar al Centre Cívic de La Mina on es consolidaria com a projecte educatiu i de transformació social materialitzat en els tallers de ràdio on les persones interessades en aquest món aprenien a fer servir un mitjà alhora que promouen la difusió de tot tipus de continguts. Des de 1997 l’emissora està ubicada en un local al carrer Mart.

Ràdio La Mina s’ha consolidat com un mitjà de comunicació local que tracta sobre l’actualitat del barri, així com de tot el municipi i els seus voltants, donant veu a tot tipus d’iniciatives culturals, socials, recreatives o de qualsevol altre tarannà mantenint la seva independència i treballant des del voluntariat.

L’Arxiu Municipal de Sant Adrià se suma a la celebració d’aquest 40è aniversari convidant en Manolo Romero, en Martín Arcos i la Núria Arnau que compartiran els seus records i la seva experiència. Serà el proper dimarts, 25 de juny, a partir de les 18.30 hores a la seu de l’entitat, al carrer Mossèn Josep Pons, 5.

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles