Restriccions horàries durant la celebració del Primavera Sound per garantir el descans veïnal

Les mesures són temporals, fins el 3 de juny, i afecten als establiments comercials 24 h i als restaurants i vetlladors dels districtes de La Catalana i La Mina. Aquestes mesures afecten també als locals del Marina Port Fòrum, excepte el Go Beach.

0
192
Foto: Pixabay

L’Ajuntament de Sant Adrià ha aprovat un decret per restringir durant la celebració del Primavera Sound els horaris dels establiments de venda de productes d’alimentació 24 h i dels locals de restauració de l’entorn del parc del Fòrum.

L’objectiu d’aquestes restriccions temporals (fins el 3 de juny) és evitar l’acumulació de persones a l’espai públic consumint productes alimentaris o alcohol, una pràctica que genera sorolls i brutícia i altera la convivència amb el veïnat de la zona.

Les mesures que afecten als districtes de La Catalana i La Mina (inclòs el port esportiu de Sant Adrià Marina Port Fòrum, excepte el Go Beach) són les següents:

  • Els establiments comercials 24 h tanquen al públic entre les 22 h i les 8 h.
  • Els locals de restauració endarrereixen dues hores l’horari d’obertura (fins a les 8 h) i els vetlladors obren de 8 a 23 h.

Amb aquesta actuació, que també ha implementat l’Ajuntament de Barcelona en el districte de Sant Martí, es vol garantir el descans veïnal i minvar les molèsties per incivisme durant les nits de celebració del festival.