Nou punt de recàrrega de vehicles elèctrics a la ciutat

Estarà ubicat a la Rambleta i començarà a funcionar el 23 de maig

0
251

El servei Electrolineres AMB va arribar a Sant Adrià fa unes setmanes amb la posada en marxa d’un punt de recàrrega d’altes prestacions al carrer de Ramon Llull (100 kW), ara començarà a funcionar un nou punt ubicat a la Rambleta.

Com la resta d’electrolineres de l’AMB, per fer-les servir cal registrar-se a l’app AMB Electrolineres. La recàrrega s’activa amb la mateixa aplicació i el temps d’ús és de 30 minuts, 1 hora o 2 hores, segons el connector utilitzat. L’AMB recorda que,des d’inicis d’aquest any 2024, un cop finalitzat el període de promoció gratuïti seguint el model de tarifació de Barcelona ciutat i l’estratègia de la resta d’Europa de sostenibilitat econòmica i transició energètica, el servei d’Electrolineres AMB passa aser de pagament.

A finals del 2024, l’AMB disposarà de 102 electrolineres a la seva xarxa pública de punts de recàrrega de vehicles elèctrics, que permetran donar servei i carregar simultàniament 367 vehicles elèctrics. En finalitzar l’expansió, pràcticament tots els municipis de la metròpolis de Barcelona tindran electrolineres.