21.9 C
Sant Adrià de Besòs
miércoles, julio 3, 2024
spot_img

Segona Fira de Coeducació

La segona edició de la Fira de Coeducació de Sant Adrià de Besòs se celebrarà el proper dijous 23 de maig, un esdeveniment que reunirà tots els centres educatius de la ciutat, així com els altres serveis que formen part de la xarxa de coeducació. L’esdeveniment tindrà lloc a la pl. de la Vila de 16.30 a 18.30 h.

L’objectiu d’aquesta Fira és promoure la igualtat d’oportunitats i la convivència en l’àmbit educatiu, destacant la importància de la coeducació com a eix transversal en l’ensenyament. La jornada estarà plena d’activitats dissenyades per fomentar la participació activa de tota la comunitat i per mostrar els projectes i recursos coeducatius que es desenvolupen als centres.

Hi haurà un ampli ventall d’activitats i jocs adaptats a totes les edats. No hi faltaran els contacontes , així com exposicions interactives que mostraran els projectes coeducatius més destacats de cada escola.

La Fira de Coeducació de Sant Adrià és una excel·lent oportunitat per a les famílies per compartir experiències i aprendre en un ambient lúdic i festiu. Tothom qui vulgui pot participar-hi i gaudir d’una tarda dedicada a la promoció de valors tan importants com la igualtat, el respecte i la convivència.

Últims Articles

3,391FansMe gusta
1,640SeguidoresSeguir
0SuscriptoresSuscribirte
Publicitatspot_img

Últims Articles